March 04, 2021 door Adeel Ahmed

Hoeveel kost de Range Rover Evoque?

U kunt een Land Rover Range Rover Evoque kopen vanaf € 32.990, - tot € 75.781, - voor het duurste model.

Probeer mycarena!

Vind uw perfecte auto
Vergelijk deals
Online kopen

32.990 euro vanaf prijs

De goedkoopste Land Rover Range Rover Evoque vind je voor 32.990 euro. Dit is het P160 basismodel, met automatische transmissie. Een goedkoper prijskaartje resulteert dus niet altijd in een auto met een handgeschakelde versnellingsbak. De P160 is een benzinemotor met 163 pk en 154 g / km CO2-uitstoot (NEDC). Opties die u in deze auto kunt verwachten: 360 ° camera, LED koplampen, parkeersensoren, lichtsensor en regensensor.

75.781 euro maximum prijs

Als u de allerbeste Land Rover Range Rover Evoque wilt, kunt u dit allemaal specificeren met het Autobiography-model. Deze auto bevat alle opties die u zich kunt voorstellen, met het fijnste leer en afwerking. U kunt opties verwachten zoals radargestuurde cruisecontrol, rijstrookassistent, zelfparkeren en meer.

Welke motor heeft de Range Rover Evoque?

De Land Rover Range Rover Evoque wordt geleverd met verschillende motoren. Je hebt drie dieselmotoren, vier benzinemotoren en één hybride motor. Diesel: - D165 FWD Manueel - D165 AWD Automaat - D200 AWD Automaat Petrol - P160 FWD Automaat - P200 AWD Automaat - P250 AWD Automaat - P300 AWD Automaat Hybrid - P300e AWD Automaat (Plug-in Hybride) De D staat voor Diesel, P staat voor Benzine en de "e" staat voor Elektrisch Hybride. De cijfers naast de letter D of P geven aan hoeveel pk de auto heeft. FWD staat voor voorwielaandrijving en AWD staat voor vierwielaandrijving.

Is de Range Rover Evoque een goede auto?

Als je op zoek bent naar een relatief kleine stijlvolle SUV, dan is er echt geen keus dan de Land Rover Range Rover Evoque. Beginnend met het ontwerp, is de Evoque geïnspireerd door duurdere Land Rover-modellen en heeft hij veel ontwerpelementen overgenomen. Het heeft een zeer uniek imago, op de weg dat de auto onderscheidt van veel andere compacte SUV's op de weg. De kwaliteit van alle gebruikte materialen is uitstekend. Je voelt echt dat de auto waarin je rijdt iets speciaals is. Dus om deze vraag te beantwoorden, ja, het is echt een heel goede auto en je zult geen spijt krijgen van de aankoop.

Zal de Range Rover Evoque zijn waarde behouden?

Een twee jaar oude Range Rover Evoque koop je voor 25.500 euro en 50.000km. Als de auto 40.000 euro nieuw was. Dan betekent dit dat de auto in twee jaar bezit 14.500 euro verloor met 25.000km / jaar. Nieuwe auto's verliezen gemiddeld de helft van hun waarde na ongeveer 3 tot 4 jaar. De waardevermindering van de Land Rover Range Rover Evoque is dus vergelijkbaar met andere nieuwe auto's op de markt. Auto's die hun waarde behouden, zijn meestal auto's met een beperkte looptijd of met zeer lange cycli. De Range Rover Evoque is geen gelimiteerde oplage. De kloof tussen de vorige Evoque en de nieuwe Evoque is 4 jaar. De nieuwe Evoque is uitgebracht in 2020, dus we verwachten een nieuw model in 2024.

Heeft de Range Rover Evoque stoelverwarming?

Stoelverwarming is optioneel (850 euro) in alle uitrustingen behalve de Autobiography uitrusting waar hij standaard is.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld u aan voor de mycarena-nieuwsbrief door hieronder uw e-mailadres in te voeren om regelmatig updates te ontvangen met onze nieuwste video's, recensies, nieuwsverhalen en blogposts uit de hele autowereld. U kunt zich op elk moment afmelden voor deze e-mails.